Till startsida taxi stockholm

AB Grimaldo

Ett åkeri inom Taxi Stockholm

Logga in
Taxibil vid vattnet

Du är vår viktigaste resurs

Du är den som träffar kunden, därför är det också du som representerar Taxi Stockholm och vårt åkeri. Därför är det oerhört viktigt att du ger en god service till våra kunder. För att göra det så är det också viktigt att du trivs med ditt arbete. Därför arbetar AB Grimaldo aktivt med att du ska trivas hos oss.

Hos oss så har du kollektivavtal som reglerar anställningsförhållandet med både rättigheter och skyldigheter. Vi har eget garage med personalrum. I garaget så har du tillgång till tvätthall och städprodukter för att våra bilar alltid ska vara rena och fräscha. Det finns omklädningsrum med skåp och givetvis gratis kaffe eller te. För att läsa mer om att arbeta för Taxi Stockholm och vilka krav som ställs besök hemsidan www.taxistockholm.se.

Schema

Hos oss så arbetar man normalt i två-skift. Var tredje helg så jobbar du nattskift. Arbetstiden är 12 timmars pass inberäknat avbrott för lunch. Med så långa arbetspass så arbetar du i gengäld endast i snitt 16 dagar i månaden på ett rullande schema. Det finns även utrymme för den som endast önskar arbeta dag eller natt.

AB Grimaldo

Vårt åkeri startade för över tio år sedan och har byggts upp från början med en bil i taget. Redan från start så insåg vi, för att det ska vara möjligt så måste vi sätta personalen som vår främsta resurs. Under dessa tio år så har vi gjort mycket saker tillsammans såsom konferansresor till Finland, femkamp både på Gröna Lund och fästningen vid Vaxholm. Senast var vi och körde racing. Taxiyrket ses många gånger som ett slit och släng yrke men inte här. Hos oss fungerar det som vilken annan arbetsplats som helst. Du får din lön den 26:e varje månad, semester med semesterlön och de försäkringar som du har rätt till via kollektivavtalet.